петък, 2 май 2014 г.

Силна Lida, най-бързия начин да отслабнем с Лида стара формула

Силна Lida, най-бързия начин да отслабнем с Лида стара формула
ПРОЧЕТЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ И ЩЕ ПРОМЕНИТЕ ЖИВОТА И МИСЛЕНЕТО СИ КАК ДА ОТСЛАБНЕТЕ


Дали натоварено то ежедневие и безобразно нездравословните храни с които се храним или застоялия живот, който водим без движения или наследственото предразположение към наднормено то тегло са причината да качваме постоянно килограми, да боледуваме и да не се чувстваме добре в тялото са причините от които не може да се отървем.
Има ли решение на всички тези грешки в нашия живот или може ли да поправим гените ни които са основна причина за управление то на метаболитните процеси в нашето тяло.Типът тяло е наследствен, както цвета на косата или формата на носа.Склонността да пълнеете на определени места също.
За щастие генетичния фактор може да бъде преодолян лесно, както и навика от хранителните ни нездравословни пороци.
Точно с всичко това ще ви кажем тук как да се справите и как да постигнете идеалната фигура по бърз, лесен и на 100 % ефикасен начин без да възвръщате изгубените килограми.

Просто е, всичко се свежда до няколко прости правила, които трябва да спазвате и един специален билков продукт, номер едно за отслабване в света.
С този продукт за отслабване не се налага да правите диети или тренировки за да отслабнете и то завинаги.

Ето и правилата.

Вода - за да постигнете вашата цел не пропускайте водата.За да отслабнете, трябва да пиете 12 чаши вода на ден или приблизително 2,5 литра вода всеки ден, без оправдания, че не сте жадни или не искате повече. 






Спрете със захарните изделия и тестените храни .Или поне ги намалете до минимум.От начало ако не можете без сладко го хапвайте до 12 на обяд след това само по един път в седмицата.



Движете се малко повече, примерно разхождайте се през свободното си време в парка или идете на разходка, ходете повече пеша, изкачвайте стълбите, а не се качвайте в асансьора.





Хранете се сутрин ( но не с банички или подобни изделия, а с яйца, овесени ядки или мюсли), хапнете на обед нещо леко (месо и салата), следобед един плод (ябълка или грейпфрут), вечер преди лягане никога не яжте








Поставете си тези нови и лесни правила в живота си, поставете си реална цел.
Спрете с газираните и подсладените напитки.










ОГЛЕДАЛОТО- като допълнение на кантара и метъра, огледалото може може да бъде ефективен инструмент за измерване на прогреса ви.Огледалото не лъже и често е по-благонадежно от променливото число на кантара , които се отчитат от кантара.Не е нужно да се гледате голи.Използвайте огледалото за да видите, колко добре ви стоят дрехите и колко страхотно изглеждате в тях след като сте отслабнали за месец.Ако подобряването на външния ви вид е една от основните ви мотивации да правите 30 дневния ви курс за отслабване , то огледалото е прекрасен начин да забележите това подобрение.

Започнете да приемате по-една капсула Силна Лида, Lida Daidaihua (стара формула) за един месец с която ще свалите от 6 до 12 килограма.

лида стара формула, Lida stara formula, lida slim

Радвайте се на живота и си поставете нови цели за постигане.

 Ето какво може да постигнете само с малки усилия.
как отслабнах с Lida стара формула от www.otslabnah.com





За повече информация прочетете за оригиналния билков продукт за отслабване LIDA СТАРА ФОРМУЛА НА :  www.otslabnah.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар